Bu Blogda Ara

15 Şubat 2013 Cuma

Tırnak Modası

Şık olmak için kendinize yakışan ve trendy olan kıyafetleri giymeniz yetmeyebilir. Aynı zamanda tamamlayıcı unsurlar olan saç, makyaj ve ojeniz de modayı yakalamalı! Bu ilkbahar yaz aylarında tırnaklar nasıl görünecek, hangi manikür teknikleri moda göz atalım.

- Doğal Tonlar
 Tırnak rengine yakın doğal tonları sık sık görmeye hazır olun. SS 13 defilelerinde de ünlü markaların kullandığı açık bej renkleri seçenekleriniz arasında mutlaka yer almalı.




-Pastel Renkler
Geçen yazdan beri moda olan pastel renkler yine gündemde. Açık sarılar, turuncular, morlar tırnakları süslemeye devam edecek.



- İki ojeyle yapılan desenler
2013 kışında da görülen ay şeklinde iki ojeyle yapılan manikür ilkbahar ve yaz aylarında da popülerliğini sürdürecek. Her zaman tek renk olan tırnaklarınızdan sıkıldıysanız bu manikür çeşidine bir şans verebilirsiniz.




- Havyar ve Kadife Manikür
İşte size son günlerde moda olan ve hızla kullanımı artan iki çeşit manikür; Havyar ve Kadife manikür. Havyar manikürde tırnağın üstüne küçük boncuklar yerleştirilirken; Kadife manikürde tırnağın üstü kadife kumaşla kaplanmış gibi gözüküyor. İngiliz Ciate firmasının ürettiği bu iki oje çeşidi için talep oldukça fazla,  henüz Türkiye'de bulunmayan ojeler önümüzdeki aylarda Sephora mağazalarında satışa sunulacak.

Havyar Manikür   
                        
                               


Kadife Manikür






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder